Wij zoeken een gemotiveerde en enthousiaste HR Adviseur

HR Adviseur

Wij zoeken een gemotiveerde en enthousiaste HR Adviseur

Wij zoeken een gemotiveerde en enthousiaste HR Adviseur

voor onze locatie in Almere (40 uur)

Wat ga je doen?

Als HR adviseur geef je gevraagd en ongevraagd advies over allerhande HR aangelegenheden en ondersteuning van leidinggevenden bij de uitvoering van het HR beleid. Je hebt een breed takenpakken, zoals totaal ondersteuning en uitvoering bij in-, door- en uitstroom, verzuim, (organisatie) ontwikkeling, arbeidsvoorwaarden en wet- en regelgeving.

Je fungeert als 1e aanspreekpunt van medewerkers en leidinggevenden voor alle voorkomende HR vragen en levert een bijdrage aan de opzet en professionalisering van HR processen op de locatie.

Je zorgt voor verhoging van het kennisniveau van leidinggevenden bij de uitvoering van HR processen en voert daarnaast administratieve werkzaamheden uit op het gebied van in-, door- en uitstroom, salarismutaties, verzuim en dossieropbouw.

Jouw werkomgeving

Jouw standplaats wordt Telrol B.V gevestigd in Almere. Telrol is al meer dan 23 jaar actief als moderne drukkerij, niet alleen op de Nederlandse markt, maar inmiddels ook uitgebreid naar de internationale markt zoals in Duitsland, Frankrijk en het VK. We zijn gespecialiseerd in zelfklevende etiketten en bedienen veel verschillende branches. Op deze locatie werken momenteel zo’n 135 collega’s. Je bent de enige HR functionaris voor deze locatie, maar je bent onderdeel van het HR team van de Optimum Group dat bestaat uit nog 4 HR adviseurs, een HR medewerker, 2 SR HR Adviseurs en een HR Manager. In deze rol rapporteer je aan de HR Manager NL.

Wie zoeken we?

  • Iemand met uitstekende communicatieve vaardigheden, die op verschillende niveaus kan schakelen en beschikt over empathisch vermogen;
  • Je straalt vertrouwen uit en je bent doortastend en overtuigend.;
  • Vanzelfsprekend heb je een integere en klantgerichte houding en werk je nauwkeurig;
  • Daarnaast ben je positief ingesteld en zie je een uitdaging in het aanbrengen van verbeteringen in (HR) processen;
  • Je werkt zelfstandig maar zoekt graag de samenwerking op met anderen, waaronder jouw HR collega’s van de andere vestigingen;
  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding richting HR;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een allround HR adviesrol, bij voorkeur opgedaan in een kleine tot middelgrote profit organisatie;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden wij?

We bieden een uitdagende en diverse functie binnen een sterk groeiende organisatie. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en je werkt in een open en informele werksfeer. Flexibiliteit, kwaliteit, innovatie en persoonlijke betrokkenheid staan centraal. Naast een marktconform salaris bieden we je een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband.

Wie zijn wij?

De Optimum Group is een groep van 14 drukkerijen. Door de bundeling van krachten is er een unieke combinatie van expertise op het gebied van UV flexo rotatiedruk en digitale druk van onder andere zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen ontstaan. Optimum Group bedient vooral afnemers in food, retail, cosmetica, pharma, home & personal care, logistiek en de chemische industrie.

Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaande profiel dan ontvangen wij graag je CV met een korte motivatie. Heb je nog vragen dan kun je contact opnemen met Frederike Saan (Interim Group HR Manager) via frederike.saan@optimumgroup.nl.

Reacties vanuit werving en selectie- of uitzendbureaus worden niet op prijs gesteld.

Neem contact  met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten