Werken bij

Binnen Telrol bieden wij verschillende functies aan waarin een informele werksfeer en persoonlijke ontwikkeling voorop staan in een groeiend bedrijf. Voor meer informatie, raadpleeg onderstaande vacatures.

Telrol is onderdeel van de Optimum Group™ . Voor vacatures bij ons of bij één van de andere member companies kunt u kijken op www.optimumgroup.nl

UNIEKE BUNDELING VAN KENNIS EN KRACHT!

De Optimum Group™ is een veelzijdige groep gespecialiseerde drukkerijen die gezamenlijk een totaalpakket op het gebied van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen biedt. Met trots stellen wij onszelf en onze bedrijven aan u voor.

OPTIMUM GROUP™ 

Profiteer van een bundeling van kracht en expertise. De drukkerijen van de Optimum Group zijn gespecialiseerd op het gebied van UV Flexo rotatiedruk en digitaal drukwerk voor afnemers in food, retail, cosmetica, pharma, home en personal care, logistiek en de chemische industrie. Etiket Nederland, Vila Etiketten, Speciaal drukkerij Max. Aarts, W&R etiketten, EPB, ASQ, Belona, Megaflex, Telrol, Kolibri, FlexoPrint en H&T Labelprint bundelen hun krachten voor een voorbeeldfunctie op het gebied van duurzaamheid.

Optimum Group vindt en ontwikkelt dagelijks duurzame oplossingen voor de verpakkingsindustrie met een breed assortiment aan zelfklevende etiketten, linerless etiketten, bedrukte banderollen, aanlijmetiketten, booklet- en meerlaagse etiketten, security etiketten, shrink sleeves, tapes en foliën. Met onze expertise op het gebied van ontwerp en ontwikkeling, supply chain management en een efficiënte verwerking in de productieomgeving kunnen wij onze klanten zo optimaal mogelijk bedienen.

Met onze producten leveren we een constante bijdrage aan duurzaam ondernemen. Ontdek ons groeiende assortiment aan duurzame verpakkings- en etiketoplossingen. Met de producten uit ons Optimum Green portfolio vind je altijd een oplossing die past bij jouw MVO-beleid. Samen werken we structureel en sustainable aan een duurzame toekomst. Optimum Group™ is marktleider in de Benelux van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen.

Neem contact  met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten