Met de Easy-Take® van Telrol zijn dozen tot 25 kilo eenvoudig te dragen.

Easy-Take

Een eenvoudige oplossing om zware producten te vervoeren. Met de Easy-Take® van Telrol zijn dozen tot 25 kilo eenvoudig te dragen.

Easy-Take® gewoon op het te dragen artikel plakken en meenemen! Makkelijk - handig - veilig!

Het dragen van grote en/of zware artikelen is vaak onhandig. Onder de arm geklemd of met twee handen voor het lichaam veroorzaakt een verkeerde belasting. Even wegzetten en weer oppakken gaat moeilijk net zoals deuren openen, uit de auto halen etc. Easy-Take® is juist ontwikkeld om consumenten te
helpen bij het dragen van grote en/of zware artikelen en om bovengenoemde problemen te ondervangen. Door de zeer krachtige lijm kunnen artikelen tot wel 25 kilo, direct na het aanbrengen van de Easy-Take® worden gedragen.

Zie onze folder voor aanvullende informatie onderaan deze pagina over de Easy-Take® 

Dit draaghengsel is niet alleen te gebruiken voor dozen wijn, maar ook voor verpakkingen van dierenvoeding, speelgoedverpakkingen, elektronicadozen etc. Voor een bepaald type verpakking is het essentieel dat de Easy-Take® niet permanent op de doos is bevestigd. Daarom is de Easy-Take® ook verkrijgbaar met verwijderbare lijm, zodat onbeschadigde producten kunnen worden uitgewisseld.

Neem contact  met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten
Offerte aanvragen