Telrol - Pulse

Ontdek waarom Will Parker en het Telrol-team hebben gekozen om te werken met Beijersbergen & Partners en over te gaan op hashtag#PureToneFPCinksin de zoektocht naar verbeterde efficiëntie en duurzame toekomst!

Drukkerij- en labelbedrijf Telrol uit Almere is overgestapt op PureTone, een duurzaam en voedselveilig UV flexo inktsysteem van Pulse Roll Label Products.

Telrol, onderdeel van de Hansol Group, heeft 22 drukpersen en beschikt over één van de grootste installaties van de nieuwste generatie MPS-persen in Europa. In het kader van de overgang hebben Adri Timmermans, Beijersbergen & Partners BV 455 PMS-kleuren gecombineerd met de zeer krachtige mono gepigmenteerde PureTone FPC-inkten voorafgaand aan de omschakeling. Dit zorgde ervoor dat deze formules gereed waren voor de snelle overdracht aan de GSE-inktdispensers van Telrol, waardoor het hele proces uiterst efficiënt is.
De overschakeling naar PureTone FPC-inkten eind februari werd in minder dan een week voltooid. Technical service manager Darren Gillespie en technical sales manager export Ben Howell van Pulse Roll Label Products gaven een training met ondersteuning van inktfabrikant Beijersbergen & Partners.

Closed-loop
Will Parker, chief operating officer van Telrol, erkent de waarde van een closed-loop kleurbeheersysteem om een ​​optimale afdrukkwaliteit te bereiken en de productie-efficiëntie en milieuprestaties te verbeteren. Hij benadrukt ook het belang van partnerschap in de reis van het bedrijf naar duurzaamheid.

Parker zei: “Ik ben heel blij dat we nu goed op weg zijn om het vermogen en het ecologische standpunt van Telrol het komende jaar en verder te verbeteren. Het vinden van de juiste partners om ons te helpen de hoogste afdrukkwaliteit te bereiken, terwijl we tegelijkertijd garanderen dat we ons milieu beschermen en een duurzame toekomst opbouwen, is voor ons van cruciaal belang bij Telrol. We kozen ervoor om te werken met Pulse Roll Label Products en Beijersbergen & Partners omdat we geloven dat het PureTone FPC-inktsysteem de beste is in zijn klasse, en de technische ondersteuning en service die we ontvangen, zowel van het team in Amersfoort als Bristol, is ongeëvenaard.

Hij heeft er alle vertrouwen in dat deze investering in digitaal kleurbeheer en de overstap naar het compatibele inktsysteem van PureTone hen zal helpen om snel door te gaan naar de volgende spannende fase van hun bedrijfsontwikkeling.’