Zelfklevende etiketten

Telrol produceert bedrukte etiketten in elk gewenst formaat, kleur en materiaal.

Zelfklevende etiketten

Hoe belangrijk is een etiket?

Zelfklevende etiketten zijn een veelgebruikt hulpmiddel voor het labelen van producten, verpakkingen en documenten. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en bieden een professionele oplossing voor het organiseren en identificeren van uw goederen.

Er zijn veel verschillende soorten zelfklevende etiketten beschikbaar, afhankelijk van uw specifieke behoeften. Zo zijn er etiketten gemaakt van papier, kunststof of vinyl, met verschillende afwerkingen zoals glanzend, mat of gestreken. Er zijn ook etiketten verkrijgbaar in verschillende vormen, kleuren en maten, zodat u altijd een etiket kunt vinden dat bij uw product past.

Bij Telrol bieden we een ruime selectie zelfklevende etiketten aan, zodat u altijd het juiste etiket voor uw toepassing kunt vinden. Onze etiketten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden geleverd met een krachtige, permanente lijm, zodat ze zeker op hun plaats blijven zitten.

Naast het aanbieden van standaard zelfklevende etiketten, bieden we ook de mogelijkheid om etiketten op maat te maken. Dit is een perfecte oplossing als u specifieke eisen heeft voor uw etiketten, zoals het gebruik van een bepaalde kleur of het toevoegen van uw bedrijfslogo.

Met zelfklevende etiketten van Telrol kunt u op een professionele en efficiënte manier uw producten labelen. Onze etiketten zijn gemakkelijk te gebruiken en bieden een duurzame oplossing voor het organiseren en identificeren van uw goederen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen met uw etikettenbehoeften.


Telrol produceert bedrukte etiketten in elk gewenst(e):

  • Formaat
  • Kleur
  • Materiaal : papier/ kunststof, thermisch/ niet-thermisch.

Deze labels op rol, kunnen worden uitgevoerd als zelfklevend met alle mogelijke belijmingen zoals:

  • Permanent
  • Afneembaar
  • Diepvries en Koelcel bestendig

Of indien gewenst:

  • Slechts gedeeltelijk belijmd
  • Helemaal geen belijming
Neem contact  met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten
Offerte aanvragen