Rol etiketten

Of u nu kiest voor bedrukte of blanco etiketten om zelf te bedrukken, de voorkeur geeft aan glansmateriaal of etiketten met vernisbescherming, wij bij Telrol kunnen u het meest geschikte product voor uw doeleinden bieden!

Rol etiketten

Etiketten op rol zijn een veelgebruikt middel voor het identificeren en labelen van producten, verpakkingen en andere materialen. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en te verwijderen en bieden een flexibele manier om informatie over producten of diensten te communiceren.

Er zijn verschillende soorten etiketten op rol beschikbaar, afhankelijk van het materiaal waarvan ze gemaakt zijn, de afdruktechniek en het gebruik ervan. Zo zijn er bijvoorbeeld papieretiketten op rol, die geschikt zijn voor binnengebruik en niet waterbestendig zijn. Voor outdoor gebruik of als de etiketten in aanraking komen met vocht, zijn kunststofetiketten op rol een beter alternatief omdat deze waterbestendig zijn.

Bij het kiezen van etiketten op rol is het ook belangrijk om te overwegen hoe de etiketten afgedrukt worden. Er zijn verschillende afdruktechnieken beschikbaar, zoals thermische transfer, inkjet en laser. Elke techniek heeft zijn eigen voordelen en is geschikt voor bepaalde toepassingen. Bijvoorbeeld, thermische transfer etiketten zijn geschikt voor gebruik in industriële omgevingen omdat ze bestand zijn tegen hoge temperaturen en chemische stoffen. Inkjet etiketten zijn een goedkopere optie en geschikt voor kleine oplages, terwijl laser etiketten geschikt zijn voor hoge volumes en een scherpe afdruk.

Etiketten op rol kunnen ook worden afgedrukt met verschillende soorten inkt, afhankelijk van de toepassing. Zo zijn er bijvoorbeeld inkten die resistent zijn tegen vocht, zonlicht of chemicaliën, wat ze geschikt maakt voor gebruik in specifieke omgevingen. Bovendien zijn er etiketten op rol die geschikt zijn voor gebruik in combinatie met barcodes, wat het bijhouden en traceren van producten gemakkelijker maakt.

Etiketten op rol kunnen worden afgedrukt in een breed scala aan kleuren en stijlen, wat ze geschikt maakt voor een breed scala aan toepassingen. Of je nu professioneel etiketten nodig hebt voor producten of diensten, of alleen maar een manier zoekt om bepaalde items te identificeren of te organiseren, etiketten op rol bieden een effectief en betaalbaar middel. Bovendien zijn ze gemakkelijk te gebruiken en te verwijderen, wat betekent dat je ze kunt aanpassen of vervangen als je behoeften veranderen.

Als je op zoek bent naar etiketten op rol voor jouw bedrijf of organisatie, neem dan gerust contact op met Telrol voor meer informatie. Onze ervaren medewerkers kunnen je helpen bij het kiezen van de juiste etiketten voor jouw specifieke behoeften en budget.

Neemt u alstublieft contact met ons op voor complementerende producten daar we voor uw gemak ook elk printlint kunnen leveren welke geschikt voor uw etiketten.

  • Beschikbaar in papier of kunststof (PE, PP en PET)
  • Blanco of bedrukt tot 8 kleuren
  • Belijming variërend van ultra afneembaar tot extra permanent
  • In ieder gewenste afmeting
Neem contact  met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten
Offerte aanvragen