Meerlaags etiketten

Wij produceren meerlaags etiketten op rol voor uiteenlopende toepassingen, bedrukt t/m 10 kleuren in een run, op uiteenlopende materialen in elk gewenste afmeting en vorm. Het meerlaagse etiket - ook "peel & reseal "- etiket genoemd, bestaan uit twee of drie lagen (ook wel sandwich-etiketten genoemd).

Meerlaags etiketten

Telrol is een producent van meerlaags etiketten op rol, die gebruikt kunnen worden voor een breed scala aan toepassingen. Onze etiketten kunnen bedrukt worden met tot wel 10 kleuren in één keer en zijn verkrijgbaar op verschillende materialen en in elke gewenste afmeting en vorm.

De meerlaags etiketten, ook wel "peel & reseal" etiketten genoemd, bestaan uit twee of drie lagen (soms ook wel sandwich-etiketten genoemd). Dit betekent dat er met dezelfde footprint als een enkellaags brochure-etiket, drie of zelfs vijf pagina's beschikbaar zijn voor uw informatie. Door het gebruik van drie lagen en tweezijdige bedrukking, is het mogelijk om een gebied met vijf pagina's voor informatie te creëren.

De meerlaags etiketten kunnen opnieuw worden gesloten en meestal worden geopend met behulp van een hechtvrije tab. Als achteretiket kunnen ze in vrijwel elke vorm worden gestanst en zelfs thermal transfer bedrukt worden. Deze etiketten zijn geschikt voor zowel vlakke als gebogen oppervlakken.

Ze zijn ideaal voor gebruik op voedselverpakkingen, cosmetica, chemische en farmaceutische producten, vanwege hun kleine formaat en grote hoeveelheid beschikbare informatie. Als u op zoek bent naar een efficiënte manier om informatie op uw verpakkingen te presenteren, zouden meerlaags etiketten een uitstekende keuze kunnen zijn.

Neem contact  met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten
Offerte aanvragen