Full colour etiketten

Telrol levert etiketten tot 8 kleuren bedrukt, full colour etiketten met steunkleur(en) en vernis die hun toepassing voornamelijk vinden in de levensmiddelenindustrie en op verzorgingsproducten.

Meer kleuren!

Van alles is mogelijk! Telrol levert etiketten tot 8 kleuren bedrukt, full colour etiketten met steunkleur(en) en vernis die hun toepassing voornamelijk vinden in de Levensmiddelenindustrie en op verzorgingsproducten. Al onze etiketten bedrukken wij met Low Migration inkten. Dit voorkomt dat schadelijke inkt bestanddelen doordringen tot de verpakking en het verpakte product.

Full colour etiketten zijn een effectief middel om producten te identificeren en te onderscheiden van andere producten op de markt. Ze zijn ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een opvallende en professionele manier om hun producten te presenteren.

Er zijn verschillende soorten full colour etiketten beschikbaar, afhankelijk van de behoefte van het bedrijf. Sommige opties omvatten zelfklevende etiketten die gemakkelijk op producten kunnen worden aangebracht, terwijl andere opties bestaan uit hangtags of etiketten die aan producten kunnen worden bevestigd met behulp van lint of een ander bevestigingsmiddel.

Full colour etiketten bieden tal van voordelen voor bedrijven. Ten eerste zijn ze een effectief marketingtool, aangezien ze de aandacht van de consument kunnen trekken en helpen om producten te onderscheiden van andere producten op de markt. Bovendien zijn full colour etiketten ook een handig hulpmiddel voor het organiseren en identificeren van producten, wat vooral handig is voor bedrijven die grote hoeveelheden producten verkopen.

Er zijn verschillende manieren waarop full colour etiketten kunnen worden gepersonaliseerd om aan de behoeften van het bedrijf te voldoen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld worden afgedrukt met specifieke kleuren of afbeeldingen om het merk te versterken, of met informatie over het product, zoals de naam, de houdbaarheidsdatum en de instructies voor gebruik.

Als u op zoek bent naar full colour etiketten voor uw bedrijf, neem dan contact op met Telrol. Wij bieden een ruime selectie van full colour etiketten in verschillende stijlen en maten, en kunnen ook helpen bij het ontwerpen en afdrukken van etiketten die aan uw specifieke behoeften voldoen. Laat ons uw ideeën zien en wij helpen u bij het creëren van professionele en aantrekkelijke full colour etiketten die bijdragen aan de succes van uw bedrijf.

Ook een combinatie van flexo en zeefdruk behoort tot de mogelijkheden of er kan gebruik gemaakt worden van digitaaldruk, speciaal voor kleine oplagen.

 • Bedrukt tot wel 8 kleuren
 • Hoge kwaliteit drukwerk in HD Flexo
 • Voor al uw etiketten worden Low Migration inkten gebruikt
 • Zowel grote als kleine oplagen
  Neem contact met ons op
  Neem contact met ons op
  Direct contact Meer weten
  Offerte aanvragen