Etiketten op vellen

De etiketten op vellen zijn buiten het standaard A4-formaat ook leverbaar van A6 tot SRA3-formaat. De toegepaste materialen voor etiketten op vel lopen uiteen van papier tot kunststof, met een belijming van super licht en afneembaar tot zeer sterk hechtend.

Etiketten op vellen

Onze etiketten op vellen zijn ontworpen om zonder problemen te worden verwerkt in laserprinters, zelfs in printers met hoge volumes. Afhankelijk van het materiaal en de lijmsoort, kunnen onze etiketten een verwerkingstemperatuur bereiken van -40°C tot +150°C. Bovendien kunnen onze etiketten kortstondig in de laserprinter een temperatuurbereik tot 220°C aan.

Onze etiketten zijn verkrijgbaar in papier of kunststof materiaal, zoals PE en PET. Ze kunnen blanco of bedrukt zijn met tot wel 8 kleuren. De belijming kan variëren van ultra afneembaar tot extra permanent. Onze etiketten zijn beschikbaar in alle gewenste formaten, van A6 tot SRA3, en kunnen op maat worden gestanst.

Onze etiketten op vellen zijn dus een uitstekende keuze voor alle soorten laserprinters en zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, afdrukkwaliteiten en belijmingen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Bovendien kunnen ze een hoge temperatuur aan tijdens het verwerkingsproces, wat betekent dat ze geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor advies over welk type etiketten het beste bij uw behoeften past.

  • Beschikbaar in papier of kunststof materiaal (PE en PET)
  • Blanco of bedrukt tot 8 kleuren
  • Belijming variërend van ultra afneembaar tot extra permanent
  • Van A6 tot SRA3, in ieder gewenst formaat gestanst
Neem contact  met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten
Offerte aanvragen