Wijnglas labels

Wijnglas labels vinden hun toepassing vaak in verpakkingen van groente en fruit. De labels worden aan de verpakking bevestigd middels ultrasoon of clipsystemen, wat hoge eisen stelt aan de sterkte van het gebruikte materiaal.

Telrol gebruikt hiervoor relatief sterke materialen. Deze zijn leverbaar in diverse varianten zoals HDPE en diverse thermische en gecoate materialen. Deze kunnen met codeersystemen worden voorzien van variabele informatie.

Bij toepassingen waarbij sprake is van een hoge vuil- of vocht- belasting, kunnen de labels extra worden voorzien van een vuil afstotende coating. Het uiterlijk van het label en het product blijven daardoor beschermd.

Sinds kort is er ook een kwaliteit leverbaar, die biologisch composteerbaar is. Deze kwaliteit kan na gebruik via de groenafvalcontainer worden afgevoerd en composteert volledig. Ons dochterbedrijf Biolabel is hierin gespecialiseerd.

Telrol kan deze labels in een voor dit product buitengewoon hoge kwaliteit bedrukken. In overleg is het zelfs mogelijk een ‘eindeloze’ bedrukking toe te passen.

Enkele voorbeelden: