The Labelmakers Group neemt Kolibri overDe Labelmakers Group uit Almere neemt Kolibri Labels over.

The Labelmakers Group uit Almere heeft Kolibri Labels, een nationaal en internationaal georiënteerde etikettendrukkerij uit ’s Heerenberg overgenomen. Met deze overname verbreedt The Labelmakers Group haar aanbod van zelfklevende etiketten en verwerft hierdoor een nog sterkere positie in de Pan-Europese markt.

Kolibri Labels heeft zich gespecialiseerd in de productie van kwalitatief hoogwaardige labels voor de cosmetische, chemische en drank-en likeurenmarkt. Het bedrijf heeft de focus op een hoge mate van service, een hoog niveau van klantgerichtheid en kennis van specifieke markten. Dit maakt dat Kolibri Labels goed past binnen “The Labelmakers Group” geeft Directeur Hoessein Hadaoui aan.

The Labelmakers Group, die bestaat uit Telrol, Peha Labels, Biolabel, HACCP Labels, LMG Ribbons, Jac-Stick en nu Kolibri Labels, is trots op haar sterke marktpositie, vakbekwame en enthousiaste medewerkers.
De overname staat in lijn met de strategische plannen voor toekomstige overnames binnen de Europese markt, waarbij we kijken naar bedrijven met dezelfde filosofie inzake het leveren en produceren van hoogwaardige labels en een hoog niveau van klantenservice. Met de enorme groei van Telrol en de overnames van Peha en Kolibri Labels is de basis gevormd voor een verdere groei en professionalisering van de groep “zegt Hoessein.

The Labelmakers Group is marktleider in de Benelux op het gebied van zelfklevende etiketten. Het bedient vooral afnemers in food, retail, cosmetica, pharma, home & personal care, logistiek en de chemische industrie.
Dit jaar heeft The Labelmakers Group als eerste in de wereld het certificaat behaald voor composteerbare etiketten (BioLabel).

The Labelmakers Group hanteert het motto “Excellence performance”. Binnen de groep wordt gebruik gemaakt van het 5S-model voor productie en de geavanceerde IT-systemen zorgen voor een continue meting van de prestaties. The Labelmakers Group is BRC en ISO 9001gecertificeerd.

Door jarenlange ervaring en een uitgebreid “state of the art” machinepark, is The Labelmakers Group in staat uiterst flexibel in haar markten te opereren. Het bedrijf acteert zowel op de nationale als internationale markt. Door de overname zijn er in de groep 230 medewerkers werkzaam en beschikt het over een machinepark van ruim 60 drukmachines en afwerklijnen. En daarnaast , vrijwel ongelimiteerde technische mogelijkheden.

Directie The Labelmakers Group.
Hoessein Hadaoui +31-(0)651-458997
Ton Jacobs