Ons bedrijf

Telrol Almere Moderne DTP Studio Drukkerij Transport
dtp

Het bedrijf werd opgericht in 1995 met haar hoofdkantoor gevestigd in Almere, Nederland.

Telrol is een toonaangevende fabrikant van een breed scala aan etiketten tegen uiterst concurrerende prijzen, of het nu gaat om blanco of full colour etiketten, etiketten op vellen, wijnglaslabels of biologisch composteerbare etiketten.

De Telrol Groep bestaat uit Peha Labels, Biolabel, HACCP Label, LMG Ribbons, Kolibri Labels en Q-Tronics. Een zeer krachtige combinatie.

In onze moderne DTP Studio bewerken wij uw ontwerp tot een hoogwaardig etiket. Ook als u alleen een idee heeft, hebben wij alle kennis in huis om tot een fantastisch ontwerp te komen.

Zo bespaart u de hoge kosten van een ontwerp studio of reclamebureau. Wij hebben alles in eigen huis.

 

 

In onze zeer modern geoutilleerde drukkerij rollen dagelijks miljoenen etiketten van de persen en vinden hun weg naar onze tevreden klanten in binnen- en buitenland.

Het machinepark bestaat inmiddels uit meer dan 60 zeer moderne drukpersen, waaronder vier digitale en een groot assortiment aan
nabewerkingsmachines.

 

 

Telrol beschikt over een eigen distributiecentrum, van waaruit de klanten bediend worden. Telrol vracht- en bestelwagens rijden dagelijks door de Benelux om etiketten snel te kunnen leveren.

Anders dan de meeste leveranciers van etiketten houdt Telrol een ruime voorraad papier aan. Zo kan op ieder moment aan wensen van klanten worden voldaan, ook als het om meer speciale papiersoorten gaat.

 

Service Overzicht


 • Uitstekende performance

  De Telrol Groep bestaat uit Peha Labels, Biolabel, HACCP Label, LMG Ribbons, Kolibri Labels en Q-Tronics, en is marktleider in de Benelux op zelfklevende etiketten. Het bedient de markten voor voedsel, retail, cosmetica, pharma, huishoudelijke en persoonlijke verzorging, logistiek en de chemische industrie.

  Gebruik te maken van jarenlange ervaring en een uitgebreid aanbod van het omzetten van machines, de Telrol Groep heeft de flexibiliteit om te slagen in deze markten. De Groep is actief op nationaal en internationaal niveau.  De Telrol Groep telt nu 230 mensen en beschikt over meer dan 60 afdrukken en het omzetten van machines en vrijwel onbeperkte technische mogelijkheden.


 • Tussenhandel

  Telrol is een ander bedrijf dan ander etiketten-leveranciers. Bijna 20% van alle zelfklevende etiketten in Nederland komen van Telrol.
  Toch heeft Telrol geen vertegenwoordigers, nevenvestigingen of marketingafdeling.

  De enorme efficiency waarmede Telrol produceert levert onze klanten veel voordeel op. Veel handelaren betrekken daarom hun etiketten bij de Telrol groep en zijn zo in staat tegen concurrerende prijzen de markt te bedienen.

Wist u dat?

 • De labelmakersgroep uit de bedrijven Telrol, PehaLabels, Biolabel, Kolibri en Q-Tronics bestaat
 • Wij meer dan 60 drukpersen hebben
 • Wij digitaal kunnen drukken op 5 drukpersen
 • Onze papier voorraad is zo groot als bij de toeleveranciers van andere drukkerijen
 • Wij altijd openstaan voor nieuwe uitdagingen..
 • Telrol is distributiepartner van HACCP-Pyramid. Waardoor wij ook voor de normeringen in de voedselindustrie HACCP labels leveren.