Tussenhandel

Telrol is een ander bedrijf dan andere etiketten-leveranciers. Telrol produceert ca 35.000.000 m2 zelfklevend materiaal.

Telrol heeft neutrale vracht- en bestelwagens om etiketten snel bij de klanten te kunnen afleveren. Maar ook werken we met gerenommeerde transporteurs zoals DHL, DPD, UPS en TNT. 

Bij Telrol is alles gericht op lage transactiekosten en perfectionering van het totale proces. Zo blijven de kosten laag, de kwaliteit hoog en kunnen wij sneller leveren dan wie ook.

 
In het gehele proces is voorzien dat producties voor tussenhandelaren worden voorzien van etiketten met eigen naam, neutrale verzenddocumenten, digitale documenten, etc…

Daarnaast is er een dealerportal , waarop realtime de status van lopende producties en verzendingen kan worden gevolgd. Deze gegevens kunnen op maat en gepersonaliseerd worden gemaakt. 

De enorme efficiency waarmee Telrol produceert, levert onze en uw klanten veel voordeel op. Veel handelaren profiteren hiervan en betrekken daarom hun etiketten bij Telrol en zijn zo in staat tegen concurrerende prijzen de markt te  bedienen.