Leveringszekerheid

Telrol beschikt over een eigen vloot vracht- en bestelwagens om etiketten op elk gewenst moment te kunnen leveren. Alle digitale gegevens zijn op meerdere locaties vastgelegd, zodat uw gegevens of ontwerp bij een calamiteit veilig zijn. Bovendien zijn de kritische computersystemen redundant uitgevoerd, zodat een storing uitlevering niet in de weg staat.

Bijna alle machines zijn in tweevoud opgesteld, zodat bij een machinestoring altijd kan worden uitgeweken naar een alternatieve machine.

Telrol houdt permanent een forse papiervoorraad aan waarmee een groot aantal weken productie is geborgd. Hierdoor leiden belemmeringen in de papiertoevoer, beperkte beschikbaarheid en plotseling opkomende wensen niet tot problemen bij Telrol klanten.

Het gehele proces van prepress tot en met aflevering van de goederen is bij Telrol in eigen hand. De voortgang en bewaking van alle stappen wordt met behulp van zeer geavanceerde plansoftware continu gemonitord.

Door al deze maatregelen kan Telrol een zeer hoge leveringsbetrouwbaarheid garanderen en zo het bedrijfsproces van onze klanten optimaal ondersteunen.